Om EffektivPresentationsteknik.se

Den här sajten ger dig tips på hur du kan förbättra din presentationsteknik så att du gör ett starkare intryck på publiken och får fram det du vill ha sagt så effektivt som möjligt.

Jag som driver sajten heter Fredrik Hillvesson och är leg. psykolog. Jag har stor erfarenhet av att föreläsa och hålla utbildningar i de mest skiftande sammanhang.

Förutom psykologi har jag studerat ett flertal ämnen inom området kommunikation, bland annat retorik, journalistik och NLP, neurolingvistisk programmering.

Bland de som gått en utbildning för mig återfinns chefer och övrig personal på flera av Sveriges största företag, men även små och medelstora organisationer.

Uppdragsgivarna har varit såväl privata som offentliga och utbildningarna har sträckt sig över flera områden, både inom och utanför Sveriges gränser.

Jag har även skrivit tre böcker och driver flera hemsidor, bland annat Personbedomning.se och VD-rekrytering.se, två sajter om hur du gör din chefsrekrytering tryggare och mer träffsäker med hjälp av en professionell personbedömning så att du undviker dyra och tidskrävande felrekryteringar.

En annan sajt inom samma nisch är RekryteraSaljare.se, en sajt om att rekrytera säljare. Vid sidan av detta driver jag sajter om att sluta snusa, sömnproblem, marknadsföring på internet samt personlig effektivitet.

Vill du veta mer om mig och hur jag kan hjälpa dig och ditt företag att förbättra er presentationsteknik, kontakta mig via fredrik@hillvesson.se eller 070-559 02 38 för en helt kostnadsfri konsultation.

Jag har även möjlighet att skräddarsy utbildningar efter era behov.

error: Copyright © 2010-2022 Fredrik Hillvesson